Madeleine Wall

INREDNING

Publicerad 2016-02-19 07:21:58 i Allmänt, HUS,

Det kommer GARANTERAT bli mycket skrivit här med huset nu och inredning osv för är helt inne på det nu. Ska verkligen bli kul att få fixa sitt egna hus, att göra allt som man exakt vill ha det. Ser sååååå framemot att flytta in att få börja fixa. Var kollade på lite taper osv ifår för att få lite inspiration.

 

Ska tapetsera om både Tv-rummet och sovrummet innan vi flyttar in då tv rummet är så pass stort och sov rummet är det med så om vi ska få plats med alla möbler på smidigt sätta så är de det bästa sättet.

 

Och ja det är typ omöjligt att hålla sig från shoppingen.. För nån dag sen damp Mios vår katalog ner och såg en lampa jag bara MÅSTA ha!! Så igår åkte jag dit beställde hem en och när man ändå var det följde massa annat också med ;)

Så snyggt med marmor :) 

Och denna taklampa blev de som skall få hänga i köket :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Madde

27år och bor i Färila (Hälsingland) med min sambo och våra hundar. Väntar vårt första barn den 6 januari 2017 <3 2012-05-29 Gastric Bypass på Gävle Sjukhus2013-09-17 Stor bukplastik på Art Clinic Uppsala 2014-01-28 Bröstförstoring med lyft 470cc på Art Clinic Uppsala

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela