Madeleine Wall

KROCKAD

Publicerad 2014-09-30 07:57:11 i Allmänt,

Mitt bröst är typ döende av träningsvärk.. Igår när skulle köra det på spinning/styrke passet så kände jag att det sved bra nog med sen söndagens pass och kan lova att det inte är bättre nu heller. Så ja gårdagens träning tog bra. Idag står det spinning på schemat + lite gym övningar efter det.

Annars var jag och älsklingen ute i hemlingby igår och gick med hundarna på elljusspåret sen var köpte lite hundmat och Aimi min lilla prinsessa fick både nytt täcke och sen ett halsband med.

 

Och var ju och kolla på bilen min med eftersom jag måste hämta saker ur den.. Och jag har nog inte berättat här att jag krockade den dör typ 2 veckor sedan? Eller krocka jag körde in i en lyktstolpe + cykelställ, så de kan gå ;)


Bilen ser ju pigg ut ;) Ne men hel del göra och de skulle börja till veckan om de fick grejorna från USA då. hoppas hoppas.. Fördelen och mans ka se en fördel med krocken är att jag nu får nu två nya framskärmar efter som varit bubblor I lacken på en utav den sen hade de tydligen blivit en lite liten repa på huven så den lir ny lackerad och de va super då det var bubblor där med och fälgen jag kört mot trottoar kan och förstör tidigare vart helt paj så den blir nu med, så var ju nästa tur I oturen detta då bilen blir som ny.
 
       
Nya täcket och halsbandet till Aimi. Och nej jag har inte kläder på mina men om det är 20- ute och snöar massor bruka jag köra regntäcke för de inte ska bli blöta.
 
 Mina fynd från helgen :)
 
 

HITTA HIT IGEN ;)

Publicerad 2014-09-29 08:12:49 i Allmänt,

Lite tyst här..

Men blir så när man är borta sen är inte jag så sugen på blogga på helgerna heller eftersom jag knappt sitter vid datorn då. Men på fredag morgon åkte jag Susanne och Pernilla till Eckerö för hundutställning, och ja det var min sämsta utställning hittills och jag vet inte om jag kan påstå åkte med dåliga hundar då båda är champions redan och alla som stod för championat åkte ut, så det var en kass domare som hade missat att läst rasstandarden. Men åkte hem redan vid 1 på lördag så var skönt att va hemma itid.. Glömt tagit bild på de jag shoppade i Taxfree så får göra det idag när jag kommer hem.

Men på lördag kväll gick jag och älsklingen ut och åt på O’learys och kolla på hockey och fotboll. Sen igår vakande jag så pass tidigt så jag tog en lång promenad på morgonen sen vid 11 hade jag mitt muskeltabatapass och duschade osv på gymmet för jag och molle skulle ut på stan för skulle köpa jacka och ett par byxor. Jeans hittade jag på Mq sen köpte jag min fjällräven jacka som jag sucktat efter ett bra ta. Sen var träffade Jakob en sväng innan Rasmus och Rickard kom till Gävle för skulle ut ock käka så satt där snackade ett bra tag innan de var tvungen dra vidare hemmåt sthlm.

Och nu måndag igen… Och ny träningsvecka :D

KOMMANDE TRÄNINGSVECKA:
Måndag: Lunch: Spinning styrka Eftermiddag: Gym
Tisdag: Spinning + gym
Onsdag: Lunch: Somamoves Eftermiddag: Spinning styrka
Torsdag: Lunch: Muskel tabata Eftermiddag: Spinning
Fredag: Spinning
Lördag: Spinning + Gym
Söndag: Powerwalk

 


Kid, Aimis stora beundrare :P
 
 
Det bästa med helgena är att käka ute och slippa laga mat..
 

Nya byxorna :)
Nya jackan, Fundeerade på matchande mössa ett tag men tänkte får köpa den senare om de visar sig att bli så kalt ;)
VÄNTAR VALPAR I VINTER <3
 
 
 
 

TVÅ ÅR OCH FYRA MÅNADER

Publicerad 2014-09-24 07:50:54 i GBP, Vikt resan i bilder,

EFTER MIN GASTRIC BYPASS..

MAT
Tänka sig att det är så länge sedan jag gjorde min GBP. Samtidigt så känns det nästan som jag alltid levt på så här men samtidigt känns det som nyss jag var så där jätte stor. Att atta flera grr per dag är idag en självklar het för mig. Frukost, lunch, middag och sen mellanmål vilket jag ser som helt naturligt idag om jag trodde skulle va sån jobbig sak när man va van att typ äta lunch sen sitta vräka isig på kvällarna när man kom hem från jobbet så ja det var stor omställning. Nu äter jag mest på förmiddag och bara nå lätt på kvällen och det är väl så det är meningen man ska göra med, inte vräka i sig direkt innan man ska sova.

TRÄNING
Sen en stor sak är ju all träning jag började med. Promenader sen träningen gymmet som blivit en STOR del av mitt liv som jag idag absolut inte skulle tänka mig att leva utan för det ger mig såna kickar och glädje så det finns inte ord för det. Jag lever träning nu, för var det soffan och tv:n jag levde för och de är jag glad att jag är borta ifrån.

SOCIALA
Och sen en otroligt viktig sak i livet är att man har gått tillbaka det sociala viljan att träffa nya människo utvecklas va ute hitta på saker. De senaste året är de svårt hitta en helg jag bara legat hemma och gjort ingenting för jag tror inte den existerat? Eller jo nu ljög jag… När jag var opererad och knappt kunna rör mig så det hade sin orsak men sen dess har jag varit på språng. Och just den delen var att jag valde skaffa körkort så jag slipper vara lika bunden sen att jag skaffade bilen jag gjorde var en kul sak för gud så många underbara människor jag har träffat i sommar och så kul vi har haft det alltså, Obeskrivligt! Och detta är nå som bara kommer fortsätta och detta är verkligen guldkant på livet.

ÖVRIGT
Sen finns det såklart alltid människor som är missunnsam och avundsjuka men spelar ingen roll vad man gör eller hur man gör det så kommer dom alltid finnas och jag gör det bästa utav situationen att skita i dom, de tyder bara på att dom är avundsjuka på hur jag är gör osv och ja de bevisar väl bara på att jag har de dom så gärna vila ha men tydligen inte tar? För livet sitt styr man över helt själv sen kan man själv klart ha med och motgångar.

FÖLJD OPERATIONER
Jag är otroligt glad att jag valde att betala både bröst och buk för skinnet på buken va hemskt och ja mest pinsamt, uscha en rysning bara jag tänker på det. Och tuttarna är ju bara jävligt snygga ;)

REKOMMENDERA?
Skulle jag rekommendera andra att göra denna operation? Alltså detta är ett verktyg inget under som bara gör en smal. Men det är ett grymt verktyg om du väljer att kämpa och andra din livsstil. Så ja detta är inge för alla om du inte vill ändra nå och bara bli smal så NEJ. Du kommer gå ner i början men sen upp och var har du då kvar? Jo tyvärr allt negativ som kan komma med operationen. Nu har jag *peppar peppar* inte haft nå komplikationer alls sen jag gjorde min operation. Så tycker man verkligen ska läsa på och sätta sig in innan man gör denna operation. Men jag själv ångrar jag INTE en sekund att jag gjorde den.

 
 
 

Om

Min profilbild

Madde

27år och bor i Färila (Hälsingland) med min sambo och våra hundar. Väntar vårt första barn den 6 januari 2017 <3 2012-05-29 Gastric Bypass på Gävle Sjukhus2013-09-17 Stor bukplastik på Art Clinic Uppsala 2014-01-28 Bröstförstoring med lyft 470cc på Art Clinic Uppsala

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela