Madeleine Wall

MAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAT

Publicerad 2015-03-31 07:39:40 i Allmänt,

Ja nu kör jag test tre dagar för se hur de känns sen ska jag köra de sista 10dagarna innan vi åker utomlands om de känns ok för kroppen fast att jag tränar och det är att käka sallad till Lunch/middag med lite kyckling bara sen två Nutrilett smoothie per dag plus två frukter och absolut inge annat, och de hoppas jag nu ger lite resultat innan utlandsresan.

 
VECKANS TRÄNING
Måndag: Gym
Tisdag: Spinning + Powerwalk
Onsdag: Gym
Torsdag: Pwerwalk
Fredag:?
Lördag:?
Söndag:?
 

Ja lite dåligt planerat där med träningen men beror på att jag åker upp till Ljusdal på onsdag och blir där tills på lördag em/kväll sen att jag kommer va i sthlm på söndag. Men ut och gå har jag planerat jag ska göra iaf.

 

Annars händer i påsk då? Jo på onsdag får jag ÄNTLIGEN ta ut min bil eller ja den kör mamma till pappa idag eller imorgon för han ska fixa lite saker på den innan jag kommer, vilken lyx va helt ny fixad och klar när mans ka köra, vilken pappa man har :P Sen på torsdag på dan ska jag mamma ut gå och kanske ta lunch på köpingen med? Sen senare på dan kommer älsklingen hem, så skönt att vi får en lång helg tillsammans med sånt är guld värt. På fredag ska vi nog till Delsbo på fest så de blir nog skoj om vi kommer iväg lördag blir det nog lugnt bara för åker ner till Gävle nån gång då vi med för på söndag åker jag älsklingen Pia Yngve ner till sthlm på hundutställning, får vi se vad Marcus tycker om de ;) Får vi se om Kymaro ser till att vi får med oss något fint pris hem :D

 Fått erbjudande om en valp och är så dööööö sugen! Är en italiensk vinthund, som jag sucktat efter så länge.

30årsfest

Publicerad 2015-03-30 08:21:18 i Allmänt,

Vilken helg, varit riktigt bra alltså. Men ja den började dock mindre bra..

Den började med att jag tog fel tåg och hamnade i Hudiksvall istället för Ljusdal så jag vart en timme sen så pappa fick hämta mig istället för Marcus eftersom de hade möte med klubben. Så pappa körde mig till till Higg och lena där de hade mötet. Efter det åkte jag Marcus hemma till han käkade osv sen senare åkte vil tillbaka dit igen för va lite fest där då, jag va dock nykter.


På lördag på dan kom Ville, en kompis till Marcus för han skulle också med på 30årsfesten. En riktigt kul och lyckad fest var det. Så ja man mådde väl sådär igår. Tur det är korta vecka nu. Och på onsdag SMÄLLER det då kommer mussen ÄNTLIGEN fram, som jag längtat!!

 

SNAAAAAART :D

SHOPPING

Publicerad 2015-03-27 07:51:22 i Allmänt,

Igår vart det Valbo och shopping...
Måsta ha en ny hårfön då min börjar bli dålig sen köpte jag ny vågtång då de vart inbrott i mitt förråd tog de min!? Jaja men nu har jag en iaf, Sen köpte jag en ny kavaj, strumpbyxor sen lite sommar kläder tills man åker utomlands. Det enda jag ska hitta nu innan vi åker är en svart bikini topp.
 
 
HITTA HUNDEN :P

Alltså ibland ger hon mig gråa hår men hon är nog de sötaste jag vet och så go när hon själv vill <3
 
Öhhh HALLÅ vad tänkte jag med där?
Denna ska jag ta på tåget idag, hade inte för mig den var så stor..
 
 
 

Om

Min profilbild

Madde

27år och bor i Färila (Hälsingland) med min sambo och våra hundar. Väntar vårt första barn den 6 januari 2017 <3 2012-05-29 Gastric Bypass på Gävle Sjukhus2013-09-17 Stor bukplastik på Art Clinic Uppsala 2014-01-28 Bröstförstoring med lyft 470cc på Art Clinic Uppsala

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela