Madeleine Wall

SMÅ GODIS

Publicerad 2013-01-31 21:14:18 i Allmänt,

MAT
Frukost: Hårdbröd m. makrill
Mellanmål: Frukt
Lunch: Spagetti m. köttfärsås
Mellanmål: Frukt
Middag: Spagetti m. köttfärsås
Mellanmål: Hårdbröd m. ost
 
Lite små godis nu på kvällen... Hmmm hur vart de med att inte äta på vecko dagarna? Jag köpte det jag skulle äta i helgen så om jag äter upp det får jag bli utan i helgen, men jag ska nog lägga undan påsen så jag har lite kvar. Skönt när man är Op så nöjer man sig med 3-5stycken.
 
TRÄNING
70min powerwalk
 
 
Imorgon blir det sthlm..

MÅL

Publicerad 2013-01-31 17:05:00 i GBP,

Vad är/var mitt mål med gbp operationen och min viktnedgång? Är det bara att jag ska bli smal?

Nej jag hoppas på mer, och jag har redan fått mer. Visst jag vill bli smal och även känna mig smal. Nu kan jag i vissa lägen känna mig fetare en vad jag gjorde för jag har sällan smalhets känslan som jag hade förr men det kanske för att jag har högre krav på mig själv nu? Jag vet att jag nu kommer bli nöjd förut tänkte jag att jag var nöjd om jag gick ner och vägde nått på 70-80 nu vet jag att jag kommer vara nöjd först då mina fettvalkar är borta. Och jag vill inte bara bli smal jag vill vara tränad med det ska synas att jag är tränad det är iaf mitt mål.

Målet mitt med resan var också att jag skulle komma igång med någon form av träning som jag gillar och som jag vill hålla på med. Inte bara en träningsform under tiden jag går ner i vikt utan något jag tänker hålla på med dagligen och det har jag hittat, Gymmet! Aldrig har jag gillat att gå iväg och träna som jag gör nu det är verkligen skönt när man har gjort sitt pass.

Och om jag nu når min mål vikt och håller igång träningen så följer det med massa saker på köpet, man blir otroligt mycket piggare av att hålla igång och snacka om lättare att göra allt när jag slipper bära runt på massa onödiga kilon.. Vardagen blir lättare sen slippa skämmas över sig själv. Och min STORA vinst är att jag har blivit mig själv igen för jag är en väldigt utåtriktad glad person som under några år vart en väldigt tyst person och gömde mig gärna satt hellre hemma en att vara ute och träffa folk. Men den personen är helt bort eller ja inte helt vissa saker kan komma tillbaka omedveten men det är något jag kämpar med för de dåliga sakerna ska verkligen inte få komma tillbaka.

Så genom att gå ner i vikt börja träna så har jag fått mitt liv tillbaka jag träffar nya människor är en gladare och friskare person.

Så mitt mål är inte kortsiktigt utan jag sattasade på att byta livsstil helt. Lägga om dåliga vanor bytta soffhänget mot gymmet jag vill ut och träffa ny människor se mer av världen det jag missade dom åren jag valde att stänga mig inne istället. Så att börja året med en ny tatuering som en ny start på mitt nya liv låter väl toppen? sen krydda det med en resa till London i Mars. Och då har året bara börjat!

Jag säger inte att jag bantar jag säger att jag har bytt livsstil!
Men kalla det vad ni vill för jag är glad att jag VÅGADE ta tag i mitt liv.

Är väl dags att uppdatera denna då jag har gått ner 8kg till :)

 

UNDERVERK

Publicerad 2013-01-31 10:27:00 i Allmänt,

Idag var verkligen en morgon jag bara skulle vilja dragit täcket över huvudet och fortsatt sovit. Jag som vanligt vi är så morgon pigg, men inte nu. Men ja det var inte mycket annat till val en att kliva upp om man skulle hinna med alla måsten på morgonen för hundarna sköter då inte sig själv och gå till jobbet i pyjamas vet jag inte om vore något hit. Så ikväll tänker jag lägga mig tidigt för jag måste åka hemifrån vid 6 om jag ska hinna i tid med tåget osv. Såg med att vi ska ha fotografering imorgon för OU gruppen i Stockholm så lite vettig måste man med andra ord se ut i morgon fast man ska upp så tidigt. Känns nog som fredag kväll kommer bli en slapp kväll med hämt mat eller får Fredrik göra den för jag kommer vara död!

Annars blir det bara jobbet idag sen en powerwalk ikväll väldigt trist dag men som sagt jag känner min kropp är slut precis som jag håller på att bli sjuk eller så men det har jag inte tid med nu så det får vi skjuta på till kanske nästa höst tidigast!

DAGENS OUTFIT

Drog på mig mina gröna byxor och sen min svart skjorta som jag älskar som börjar bli lite väl stor nu.
 
Har jag sagt att Aimi börja löpt? Så nästa vecka ska hon och Kymaro få ha lite kul så får vi hoppas på att det kommer små underverk i april <3

Om

Min profilbild

Madde

27år och bor i Färila (Hälsingland) med min sambo och våra hundar. Väntar vårt första barn den 6 januari 2017 <3 2012-05-29 Gastric Bypass på Gävle Sjukhus2013-09-17 Stor bukplastik på Art Clinic Uppsala 2014-01-28 Bröstförstoring med lyft 470cc på Art Clinic Uppsala

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela