Madeleine Wall

2012 07 31

Publicerad 2012-07-31 20:57:07 i Allmänt,

Nu vill jag min älskade sambo och hundar ska komma hem så tomt och tyst utan dom.
 
Nu på kvällen så tog jag och stoppade Aimi i cykel korgen och cyklade runt lite sen var jag in till affären handlade lite med. Ska kolla klart på allsång på skansen sen blir det lite kvälls läsning tills CSI börjar kl23,00.
 
 
MAT
Frukost: Hårdbröd m. renost
Mellanmål: Frukt
Lunch: Kött m. potatis
Mellanmål: Frukt
Middag: Kött m. potatis
Mellanmål: Hårdbröd m. leverpastej o gurka
 
TRÄNING
12 484 Steg
9,86km
 

Kvällens läsning och sen fuskade jag till det med en Sprite zero

Dessa ***** rubriker

Publicerad 2012-07-31 14:00:34 i Vikt resan i bilder,

Det vart aldrig någon film igår, la mig för att se om man hittade nån bra fast var ingen jag vart sugen på att se så kollade på Wallander på tv:n istället sen efter det tog jag med mig Aimi och gosade ner mig i sängen. Och hon är då lycklig som har fått sovit i sängen nu när sambon är borta. På morgonen är det jag som får väcka henne.
 
Imorse så tog jag med mig Aimi eller aka "fläsk doris" ut på en PW och det behöver hon, hon är lite rund om magen skulle behöva bantas ner lite, det sa bara poff så hade hon en liten kula, men den har försvunnit lite och det är bra efter som i helgen är det utställning.
 
Fredrik ringde med idag på morgonen och Yoshi har gjort illa sitt öga, eller han har nog fått inflammation i det så vi får väl se om det blir utställning för honom i helgen eller om det inte är bra så får han stanna hemma och krya på sig.
 

 
Ursäkta att jag tar mobil bilder. Tänk jag väger inte 100kg på dessa bilder, va nog länge sedan jag fick sådana bilder.
 
Älskade fläsk doris njuter när grabbarna är borta.

2012 07 30

Publicerad 2012-07-30 21:55:10 i Allmänt,

Denna dag har verkligen gått fort, har varit som på moln nu eftersom jag inte längre är en person som väger över 100! Visst 98kg är väl inte bättre, men det känns fan så mycket bättre.
 
MAT
Frukost: Hårdbröd m. messmör
Mellanmål: Frukt
Lunch: Kött m. potatis
Mellanmål: Frukt
Middag: Kött m. potatis
Mellanmål: Hårdbröd m. renost
 
Köpte hem kött som jag gjorde i ordning i går och kokade potatis så lär väl äta det hela veckan nu;) Skönt med så slipper man laga mat när man hemma själv.
 
TRÄNING
11356 steg
Längd: 8,97km
 
Skulle behöva komma iväg på gymmet nå i veckan med fast känns inte bra att lämna Aimi hemma helt själv. Men på onsdag blir det gym med sjukgymnasten så då måste jag lämna henne. Får se kanske ta ett pass imorgon efter jobbet? Annars får jag utgå lite extra.
 
 
 
Fredrik och hundarna har det underbar i stugan. Både jag och Aimi tycker att det är för lugnt här hemma nu..
 
En utav kjolarna jag köpte i helgen är typen som denna klänning är, kort fram lång bak, fast den är helt svart. Om det fin väder imorgon så tar jag nog den och då blir det bild.
 
 
Nu ska jag sätta mig kolla på vad vi har för bra film jag kan se ikväll :)

Om

Min profilbild

Madde

27år och bor i Färila (Hälsingland) med min sambo och våra hundar. Väntar vårt första barn den 6 januari 2017 <3 2012-05-29 Gastric Bypass på Gävle Sjukhus2013-09-17 Stor bukplastik på Art Clinic Uppsala 2014-01-28 Bröstförstoring med lyft 470cc på Art Clinic Uppsala

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela