Madeleine Wall

ETT BAD

Publicerad 2015-02-27 19:31:16 i Allmänt,

Igår kom som sagt hjärtat mitt, så mysigt, finns inge bättre en närhet av den man älskar. Men jag måsta dock dra iväg på buggen med och det går verkligen framåt, fått lärt sig yttligare någon vändning nu med. Annars beställde vi hem mat och bara njöt av varandra sällskap.
 
Idag va vi ut på stan för älsklingen skulle skaffa pass och lika bra få de gjort en att göra de sista sekunden innan vi ska åka, känns inte som allt för långt bort innan vi åker. 1,5månad sen smeker solen ens hud igen, LÄÄÄÄÄNGTAR!
 

NYTT IN
 
 
Idag innan gymet idag  tog jag Kymaro med ut på en promenad, 1,2mil vart det och ja Kymaro krävde en dusch efter kan man väl lätt säga.
 
 

11 dagar för mycket

Publicerad 2015-02-26 08:17:50 i Allmänt,

11dagar är typ 11dagar för mycket men i eftermiddag kommer han min underbara, jobbigt va ifrån varandra så länge men ibland så blir det så tyvärr <3 Jag är så glad jag bestämde mig för att börja träffa honom igen när de tog slut med mitt ex, för jag har verkligen träffat den rätta som har hjärtat på rätt ställa och är så som jag tycker en kille ska vara mot en tjej. Ingen har någonsin varit I närheten att fått mig känna mig så älskad som har kan få mig att känna och jag hoppas verkligen jag får han känna lika.

 
 

Igår flyttade sista valpen med, eller ja jag har ju min lilla Coco kvar så klart med känns redan så tomt från att haft 8hundar hemma har jag nu bara tre. Så nu vad ska jag hitta på liksom? tar ju massa tid med 8hundar. Men får väl tröna som en tok igen, annars lär jag snart klättra på väggarna.

 Marcus var den sista av valparna och flytta och han kommer jag va delägare på och han kommer bo med denna skönhet från min första kull och även min inköpta champion hanen Yoshi så där blir det ett riktigt bus gäng och ett super hem.

VILKEN RESA

Publicerad 2015-02-25 08:46:54 i Vikt resan i bilder,

Fan vilken viktresa vi gjort tillsammans och visst vi har blivit lite galna med den och gjort massa galna äventyr tillsammans som kommer vara oförglömligt. Så vi fick inte bara livet tillbaka utan hitta en bästa vän på vägen med!

Om

Min profilbild

Madde

27år och bor i Färila (Hälsingland) med min sambo och våra hundar. Väntar vårt första barn den 6 januari 2017 <3 2012-05-29 Gastric Bypass på Gävle Sjukhus2013-09-17 Stor bukplastik på Art Clinic Uppsala 2014-01-28 Bröstförstoring med lyft 470cc på Art Clinic Uppsala

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela