Madeleine Wall

Sparkar

Publicerad 2016-08-31 19:28:53 i Allmänt, Baby,

Trodde aldrig det skulle va så mysigt som det är med att känna sparkarna från lillen för det är verkligen fullfart på henne där inne och jag har ju känt dom ett tag men helgen som var kunna Marcus också känna så de är mysigt. Men ja det känns som hon är lugnare på helgen en vad det är på veckodagarna, vet inte om det är för jag inte ska få lugn och ro på morgonen. Så jag vet väl vad jag har och vänta mig efter nyår? :P

 

Gävle

Publicerad 2016-08-30 21:19:18 i Allmänt, Baby, Kläder,

Då är jag ÄNTLIGEN hemma efter en dag i Hävle, min gravid kropp klarar knappt detta alltså.... Började med möta upp Josefine för en lunch ute i Valbo och lite shopping. Fick följa med lite saker från Ikea så nu kan jag fixa gardeoben i barnrummet med lådor och allt. Sen va vi på lager157 och där köpte jag leggings och sen hittade jah tröja till Marcus och jätte små söta strumpor till Lilltjejen. Sen avslutade jag Josefine med en fika på Mio innan vi måsta åka på olika håll. Jag drog till Lekia och shoppade mer till lillen sen efter de drog jag till lägenheten fixade lite till lillebror sen körde jag runt han på stan så han fick hem mat och saker han behövde. Så ja nu bor han i min lägenhet för att plugga där i 3år. Hallå han ska ju typ va 9år bara?!

Två pyjamaser från hm. Barngalgar och termos. Sen på Lekia vart en nalle som matchar snutte och speldosan. Sen body från Name it.

By Stroom

Publicerad 2016-08-29 20:05:53 i Allmänt, Baby, Kläder,

Idag kom äntligen min väska och den kommer passa jätte bra till vagnen stor och rymlig och det slipper se ut som man springer runt med en skötväska. Känns verkligen jätte bra i skinnet.
 
 
 
 
 
 
Skötbädd, necessär och en sak va flaska i medföljde också :)
 

Om

Min profilbild

Madde

27år och bor i Färila (Hälsingland) med min sambo och våra hundar. Väntar vårt första barn den 6 januari 2017 <3 2012-05-29 Gastric Bypass på Gävle Sjukhus2013-09-17 Stor bukplastik på Art Clinic Uppsala 2014-01-28 Bröstförstoring med lyft 470cc på Art Clinic Uppsala

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela