Madeleine Wall

4,41km

Publicerad 2013-03-31 23:22:00 i Allmänt,

 
         
Ja och älskligen var ute i Valbo idag och kollade runt och jag hittade en ny joggingdress på Stadium. Lika som jag haft tidigare som är så jävla skön och det var verkligen dags för en ny då den jag har är i stlk 44 och nu tog jag 36/38 och då sitter den inte ens tajt så ni kan ju tänka er hur den andra sitter?! Hittade även en tröja som jag kan ha när jag går powerwalk även när jag börjar jogga ute igen.
 
Köpte även frysta märgben till hundarna som dom fick ikväll och dom har inte släppt sina ben en sekund dom tuggar så dom blir anfådda för så gott tycker dom att det är.
 
DAGENS TRÄNING
Löpnigen min går frammåt och det känns skönt, ska vänta uppdater på 2veckor eller så nu så får ni se om jag kommit någon vart eller om jag fortfarande har samma tid och längd. Målet är ju 5km på 30min. Vart lite nya övningar med på gymmet som Fredrik visade likaså vart det marklyft så är redan öm i musklerna. Har även hunnit med en powerwalk underdagen.
 
Jo jag hittade min stegräknare som jag var väldigt aktviv med förra året och hade som mål då att gå minst 10 000steg på en dag och jag har för mig jag bruka ligga på ca 10 000-12 000steg på en dag om jag hade den på mig hela tiden. Och hur mycket har jag gått idag? Drygt 16 000steg och då hade jag inte med mig den på gymmet då jag tränade och sprang och inte heller när vi var i väg och handla så det är väl ok med steg?

VÅGA

Publicerad 2013-03-31 11:01:22 i Vikt resan i bilder,

Att våga göra en GBP är en utav de bästa sakerna jag gjort i mitt liv en operation som gjort att jag fått tillbaka mitt liv att få mig att älska mitt liv igen!

Tänk vilken skillnad man kan göra på 10månader, så jag säger ge ALDRIG upp det hade jag gjort. Jag skulle aldrig i min vildaste fantasi förr tro att jag idag skulle stå här idag nästan 60kg lättare.

 
 
 
 


Har jag fuskat mig till min viktnedgång? Ni får se det hur ni vill för jag ser det som att jag har lyckats och jag skiter fullständigt i hur ni ser det för jag är stolt vad jag har lyckats med!! Men en sak kan jag säga det är inte operationen som får mig att gå till gymmet 3-4ggr i veckan gå promenader varje dag välja bort det onyttiga som går att äta utan det valet gör jag själv och ingen operation. Sen är operationen en hjälp på vägen ett verktyg men det är absolut inte den som gör hela jobbet.

BÄSTA STARTEN PÅ NY DAG!

Publicerad 2013-03-31 10:21:48 i Allmänt,

Det vart aldrig något gym igår vi kände för en vilo. Eller ja en vilo dag från gymmet kan man säga för jag gick som vanligt lång promenad med hundarna på morgonen sen tog jag med mig Jamal på en powerwalk på 45min vid lunch tiden och senare på dagen tog jag med mig Jamal på årets första cykel runda och Aimi var glad som fick följa med i cykelkorgen.

Idag ska jag och Fredrik ut till Valbo hade vi tänkt mest går runt och kolla i affärer och se man kanske hittar något fynd man vill ha, kanske ta en fika eller lunch med? Sen har jag lovat att handla ett väggfäste till brorsan så får se om vi hittar det.

Gårdagens påsk lunch ;) 
 
Ta med alla hundarna på en lång promenad på morgonen är verkligen härligt och dom älskar det minst lika mycket som jag. Den bästa starten man kan få på en ny dag.
Prinsessan våran <3
 
Kymaro och Yoshi leker
 
Kymaro ser mindra glad ut på Yoshi =P
 
Ståtliga Jamal som dock ser mindre ståtlig ut på denna bild.
 
Alla småttingarna, nu ligger dom utslagen i sina bäddar och sover.

Om

Min profilbild

Madde

27år och bor i Färila (Hälsingland) med min sambo och våra hundar. Väntar vårt första barn den 6 januari 2017 <3 2012-05-29 Gastric Bypass på Gävle Sjukhus2013-09-17 Stor bukplastik på Art Clinic Uppsala 2014-01-28 Bröstförstoring med lyft 470cc på Art Clinic Uppsala

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela