Madeleine Wall

ÄRR BUK

Publicerad 2013-10-30 21:53:00 i Bukplastik,

 
 
Svullen och jävlig men men här kommer bilder på ärren 6veckor efter operationen.
 
 
 

LJUSDAL + 20års fest

Publicerad 2013-10-28 09:22:18 i Allmänt,

Det går upp och ner med bloggande..

Men har haft en kanon helg i Ljusdal iaf. Jobbade halvdag på fredag hem ifrån så vid lunch tiden åkte jag och Molle mot Ljusdal. Började med at jag fixade min naglar, ett måste såklart! Sen efter det åkte vi hem till Klara och Christian eftersom Lillian hade fyllt 3år för två veckor sen men jag har inte haft tid att varit upp innan, men hon vart iaf jätte glad över alla pärlor som hon fick, så risk för alla får pärlhalsband i jul nu ;) Sen på kvällen var vi ut och åt med pappa Markus och Kevin så det var riktigt trevligt.

 

På lördag var det dags för fest, anledningen till att vi åkte upp. Motorklubben hade 20års jubileum så vid 7tiden åt vi och drack där sen rullade det på så hela natten lång ;) Hade riktigt kul, finns inge mer underbart folk en raggare. Och trummis/sångaren i bandet "Go getters" som spelade sa att jag var den snyggaste bartendern han träffat, haha.. Ja det kan ju vara kul att höra med :)

Jag med trummisen/sångaren i Go getters.
 
Och igår vart det att åka hem vid två, lillebror följde också med då han har höstlov, så får se om vi hittar på nå speciellt någon kväll.
 

RUTIGT

Publicerad 2013-10-22 14:04:57 i Allmänt,

Jag ser nästan excel rutigt, har suttit med det hela dagen igår hela dagen hittills och blir några timmar till och resten av veckan.. BLÄÄÄÄ.. Men har massor och göra på jobbet. Men att komma tillbaka efter att varit borta 5veckor är de inte rek att sitta vid excel i flera timmar. Men jobbet måste göras och ingen annan lär ju gör det åt mig.
 
Annars rullar det på här med magen och promenader. Jag önskar jag kunna gymma, men om några veckor så. Och imorgon kommer min underbara hita så jag saknat likaså min lilla prinsessa Aimi som varit med honom, vet inte om hon kommer vilja stanna med mig så bortskämd hon blivit, haha.
 
Ihelgen åker vi två upp till Ljusdal, får han träffa min familj sen ska vi på fest på lördag så blir nog en bra helg. Hade tänkt tagit ledig nåndag nästa vecka då lillebror ska med ner men då vi är mitt i kampanjperiod som ska dra igång så inser jag att de är omöjligt :( men men...
 
Dagens..
 
 Saknade <3
 
 
 

Om

Min profilbild

Madde

27år och bor i Färila (Hälsingland) med min sambo och våra hundar. Väntar vårt första barn den 6 januari 2017 <3 2012-05-29 Gastric Bypass på Gävle Sjukhus2013-09-17 Stor bukplastik på Art Clinic Uppsala 2014-01-28 Bröstförstoring med lyft 470cc på Art Clinic Uppsala

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela