Madeleine Wall

LÖRDAG - SÖNDAG

Publicerad 2012-09-30 16:01:00 i Allmänt,

Har ni alla haft en trevlig helg? eller har fortfarande?
 
Igår vart det tidig morgon för att hinna allt innan vi skulle möte upp Christian och Klara på Ikea. Vi träffade på dom vid halv 11tiden och spenderade ett bra inne på Ikea, hittade en heldel. Sen efter det gick vi in till köpcentrumet för att äta lunch. Och sen började min jakt på rödvins färgade byxor och jag hittade ett par som satt super bra!! Efter typ 10prövade. Man blir mer kräsen nu när man gått ner hur kläder ska sitta förr var huvudsaken att man fick dom på sig! Hittade ett par svarta byxor med somjag handlade, som att jag inte har tillräckligt med svarta byxor? Hittade en snygg tunika som jag handla lite bas linnen, tjock tröja, smink och hårsaker. Sen köpte jag ett par skor från vegabond, bild kommer!! SÅ jävla nöjd med dom.
 
Vid två tiden var ju Fredrik tvungen att sticka från Valbo så då gick jag med Christan och Klara själv, dom lämnade av mig kanske vid en 6tiden hemma. Och då var bilen full både våran och deras. Så jag började packa ut allt vi hade köpt på möbelaffären och ikea sen i valboköp centrum. Sen satt jag mig och börja montera och höll väl på i 4timmar innan jag gav upp och satt mig vid tv:n för då var jag helt slut!
 
SÖNDAG
Idag började jag dagen med en powerwalk med Jamal sen hem duscha göra mig i ordning sen ut på stan en sväng. Skulle in på stadium och köpte nya mjukisbyxor och tjock tröja som jag kan ha när jag är ute går eller när jag går till gymmet. Sen fick lite annat smått följa med hem också. Sen har jag köpt paket till älsklingen som han ska få på tisdag. Det avslöjar jag då.. Speciell dag då=)
 
 
Nepp nu ska jag fortsätta dona där hemma, så vi får allting klart.  Blir bilder sen ikväll då=))
 
Jag efter shopping dag;)
 
 
 

HELG

Publicerad 2012-09-28 21:26:42 i Allmänt,

Jobbade skiten ur mig idag på jobbet så får se om man får någon belöning på jobbet på måndag. Skulle inte sitta helt fel det. Fredrik hämtade mig efter jobbet så skulle vi åka köpa skänk och spegel och andra saker men varken skänken eller spegeln hade dom hemma så det vart att bara en stor 5armad ljusstake. Men dom skulle ha varena i Valbo imorgon så vi får hämta dom där då. Christian och Klara skulle komma ner till Gävle imorgon så vi ska möta upp dom vid 10så blir det göra Valbo med dom så det blir trevlig. Vid två tiden måste Fredrik sticka för han ska iväg med några kompisar så jag får se om jag är klar då eller om C och K får skjutsa hem mig.
 
Ja iaf efter shoppingen eller ja den tänkta shoppingen idag så åkte jag och älsklingen och beställde pizza och slog på en film och bara njöt i soffan. Och det känns sjukt att inte ens klara av att äta en fjärdedel utav barn pizzan. Sen nu sitter man kollar på Malmö - Djurgården, 1-2står det och bara 2min kvar.
 
Ska strax ta en promenad med hundarna i mörkret..
 
MAT
Frukost: Hårdbröd m. messmör
Mellanmål: Frukt
Mellanmål: Smörgås
Middag: Pizza
 
 
TRÄNING
Slapp fredag
 
Ska kanske ta före och efter bilder på tv-rummet? blir ju heldel nytt så kan ju va kul. Får ni se lite hur det ser ut hos oss. Nästa rum att fixa blir köket, fast dit har jag alla saker men ska tapetseras om någon helg framöver.
 
 
 
VINST FÖR DJURGÅRDEN!!

HUR KUNNA JAG?

Publicerad 2012-09-28 12:15:00 i Vikt resan i bilder,

Modifast
v1: -5,3kg
v2: -2,0kg
v3: -2,0kg
v4: -2,5kg
 
Efter OP
v1: -3,3kg
v2: -3,3kg
v3: -1,1kg
v4: -0,5kg
v5: -1kg
v6: -1,1kg
v7: -1,9kg
v8: -1,9kg
v9: -2,4kg
v10: -1kg
v11: -0,5kg
v12: -1,5kg
v13: -1,3kg
v14: Inte hemma.
v15: -2,2kg
v16: -1,6kg
v17: -0,8kg
 
Totalt: -37,6kg
Genomsnitt: -1,8kg i veckan.
 
 
Ska försöka hålla denna tabell levande då man ser lättare på detta sett om man bara vill kolla hur mycket jag gått ner på en vecka. Alla gånger jag har vägt mig utom 3ggr har jag gått ner ett kilo eller mer, det är inte illa! Men jag är fan så rädd att det ska stanna av med. För man vet ju hur det var förr när man börja sakta ner i viktminskningen så har man tappat hoppet sen har kilona rusat uppåt igen! Och det är jag så jävla rädd för att det ska hända. Vilket jag vet inte skulle vara lätt då jag inte kan äta mycket sen nu har jag så mycket hjälp som stöttar mig jag tränar mycket osv. Men det ligger kvar där bak i huvudet det gammal tänket ibland och det är den saken som kan göra mig rädd.
 
För visst jag har sagt jag ska ALDRIG mer över 90kg!!! Men jag skulle aldrig bli så där jätte fet som vissa var sa jag när jag var yngre. Men den saken styrde jag inte heller. Eller tätare sagt jag bromsade inte mig själv innan det var försent. Jag såg nästan ut som en flodhäst!! Visst jag tror att jag är betydlig mer medveten nu och skulle aldrig sumpa denna chans men rädslan finns där.
 
HUR FAN TILLÅTER MAN SIG SJÄLV ATT BLI SÅ HÄR???
Dessa två bilder är tagna för nästan precis ett år sedan.

Jag vågade inte en väga mig när jag var som störst med chansar att jag väger kanske 133 eller något sånt på dessa bilder. och idag väger jag nästan 89. Många kilon kvar med jag är på godväg..
 
 

Om

Min profilbild

Madde

27år och bor i Färila (Hälsingland) med min sambo och våra hundar. Väntar vårt första barn den 6 januari 2017 <3 2012-05-29 Gastric Bypass på Gävle Sjukhus2013-09-17 Stor bukplastik på Art Clinic Uppsala 2014-01-28 Bröstförstoring med lyft 470cc på Art Clinic Uppsala

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela