Madeleine Wall

SPINNING + GYM

Publicerad 2014-08-29 21:21:54 i Allmänt,

Spiningpasset tog verkligen död på mig idag, ett tungt pass var det, verkligen uppförs hela tiden. Men skönt när man känner att man gjort nytta iaf ;) Efter jobbet körde jag 45min pass armar och axklar så de känns nog lagomt imorgon med.
 
Anmält mig till Aerobic - Step /styrka imorgonbitti så får se hur mör jag är efter det. JAG BARA ÄLSKAR DETTA! Och jag känner att jag kommer tillbaka bara mer och mer.
 
Något jag skulle kunna tänka mig är att bli spinning instruktör. Men hur går man till väga? Ska man smöra in sig på gymmet så de betalar eller får man betala utbildnigen själv!? Någon som har koll?
 
 
Imorgon kommer mamma Jörgen och lillebror hit ner så det blir kul. Cruising osv på kvällen här i Gävle så lär väl bli lite fart :)
 
 

ALLT MELLAN HIMMEL OCH JORD

Publicerad 2014-08-29 08:01:17 i Allmänt,

Igår på lunchen innan jag skulle åka till Uppsala för jobb så testade jag muskeltabatan och det var verkligen något för mig så hädan efter varje torsdag lunch kommer jag ägna mig åt muskeltabata, tyckte om det man kör skit hårt/tungt i 20sek sen vila 10sek. Kommer verkligen va nyttigt för mina muskler så ser fram emot en termin med muskeltabata.  Och eftersom jag lovade mig själv ge fler pass en chans så på söndag ska jag även på Aerobic – Zumba även om jag inte tror att de är något för mig men då har jag iaf testat de.

 Aimi och Kymaro spanar efter Maja & Manta när vi väntade på Anni för en promenade I Hemlingby.

Så typ så här kommer mitt schema se ut sen:
Måndag:  Lunch: spinning styrka.  Eftermiddag:  gym
Tisdag: Lunch: Muskelpass. Eftermiddag:  gym
Onsdag: Gym
Torsdag: Lunch: Muskeltabata. Eftermiddag: Buggkurs
Fredag: Gym + Spinning
Lördag: Vila = lååååång promenad.
Söndag: Spinning + gym

Ja de tycker jag ändå ser helt ok ut, 11 pass per vecka för räknar inte med promenaden för de är sånt som jag gör ändå liksom. Har ju hundar så promenader är då en sak utav ens liv. Men tycker jag får ihop de bra med både muskelpass och konditionpass, nu ska jag bara klura ut bra upp lägg för gymdagarna med så de bli maxat till TUSEN! Här ska man bli fit ;)

 

Hemma gjorda köttbullar på älgfärs + Egen gjord potatismos med lingonsylt och salt gurka, kan väl inte bli gidare "svensson"  mat?
 
 
DAGENS OUTFIT

Ojj sällan jag kör det nu och vart så bråttom med i morse så urkass kvalité, men det kom en iaf.
 
 
 
 

 

TILL SALU

Publicerad 2014-08-27 13:32:16 i Allmänt,

Nu har jag rensat klädkammaren rejält så jag kan shoppa i London ;) Massa kläder och även skor har kastas. Sånt som jag vet att jag inte kommer använda igen. Lite ska jag ge bort och lite ska väl säljas. Tänkte kasta ut detta här iaf om någon är sugen:

3 Kjolar i stlk 42 sen har jag en i stlk 40. Men är mer som samma storlek. Lite stretch i dom. En skjorta i strlk 40 följer också med och ja 100:- för allt. Dock får man stå för frakten själv. Dom slutar oavanför knäna. Lämna kommentar om intresserad.

 
 

Och detta får kastas... Så jag ka shoppa en del med andra ord. Fast just nu är de så där lagom trång I klädkammaren men efter London kommer de väl vara fööör trångt för allt igen.

 

 

Om

Min profilbild

Madde

27år och bor i Färila (Hälsingland) med min sambo och våra hundar. Väntar vårt första barn den 6 januari 2017 <3 2012-05-29 Gastric Bypass på Gävle Sjukhus2013-09-17 Stor bukplastik på Art Clinic Uppsala 2014-01-28 Bröstförstoring med lyft 470cc på Art Clinic Uppsala

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela