Madeleine Wall

TVÅ PASS IGEN

Publicerad 2012-10-31 22:04:10 i

Har fått så många kommentarer över att mitt hår vart så fint med, och det gör mig glad. Men jag är super nöjd.
 
MAT
Frukost: Hårdbröd m. ost
Mellanmål: Frukt
Lunch: Lasagne
Middag: Lasagne
Mellanmål: Hårdbröd m. ost
 
Ska se till att köpa hem yoghurt så jag kan lägga in ett sånt mål per dag med. 5 mål är för lite.
 
TRÄNING
45min powerwalk
35min gym
 
Kände mig inte alls pigg när jag skulle på gymmet men tänkte att jag kör ändå, fast det fick bli en liten tur dit bara. Men bättre en inget alls. Imorgon får det bara bli en powerwalk så jag får lite mer "vila". Sen ska jag ha en riktigt vilo dag på fredag, en riktig slapp kväll blir det efter jobbet med.
 
Har även bestämt oss för att stanna hemma i helgen man lillebror och hans kompis ska vara här hela helgen. Fredrik ska hämta upp han och Adam imorgon efter jobbet på tågstationen. Så det blir kul att dom kommer så blir det lite liv här hemma iaf. Annars skulle jag få varit helt själv på fredag då älsklingen ska på företags fest och sova borta. Men ja då när dom kommer ska vi åka och bada någon dag :)
 
Prinsessan min <3

ANSIKTETS FÖRÄNDRING

Publicerad 2012-10-31 15:27:20 i Vikt resan i bilder,

Jag får ofta höra nu att jag ser så mycket piggare fräschar osv nu förtiden och det kan jag förstå. Förut kunna jag lätt ligga i soffan en hel dag och bara slappa. Om jag skulle göra det idag skulle jag klättra på väggarna och Fredrik skulle bli galen på mig.

 

Tänk att 42kg kan göra en sån stor skillnad på en, inte bara utseende mässigt utan hur man även känner sig.

 

Jag försöker inte längre gömma mig i stora kläder jag känner mig inte längre obekväm med massa folk eller när folk tittar på mig. Förr när folk titta på mig var det för att jag var så jävla fet! Och så fet är jag inte längre tror jag? Frisören jag gick till igår har jag gått i alla år här nere så hon och jag pratar väldigt mycket när jag är där och igår sa jag till henne vad jag har gått ner och vad jag har kvar slank bara ut ur munnen på mig, jag har inte sagt till någon mer en här i bloggen hur mycket jag vill gå ner och när jag då sa drygt 15kg till henne så vart hon chokad, för hon tyckte har jag så mycket ta av om man tänker 15kg? För hon tyckte jag såg "normal" ut. När fick jag höra det sist? att jag såg normal ut? alltså viktmässigt. Det var måååånga år sedan. Minns nog inte ens när själv. Och då menar jag inte någon som säger det för at vara snäll utan någon som verkligen menar det. Och det kändes kul.

 
 
Jag ser iaf en klart förbättring!

FRILLAN

Publicerad 2012-10-31 11:00:42 i Allmänt,

Idag var jag både piggare i huvudet och halsen bara lite snorig så jag gick powerwalk i morse så jag hoppas det jag skrev i går stämmer så jag brände mycket fett nu. Men jag fick fan för jag önskat snö länge nu för den har smält och blivit till is så man får vara livrädd för att slå ihjäl sig. Måste nog köpa såna där kärring broddar i vinter. Men annars tänker jag vara hurtig idag så ikväll blir det gym med, här ska det brännas fett!
 
 
Madde är tillbaka från Turkland idag med så det blir kul med sällskap på jobbet igen, så tyst det varit nu en vecka. Dagarna blir så mycket längre då med.
 
 
 
Japp här är nya frillan!
Fy fan vad med hår det var hos frisören klippte säker nästan 2dm bak!! Så vad tyckte ni skulle jag ha skippat och klippt av mig allt?
 
Bättre?
 
Eller skulle jag bara tagit topparna?
 
 

Om

Min profilbild

Madde

27år och bor i Färila (Hälsingland) med min sambo och våra hundar. Väntar vårt första barn den 6 januari 2017 <3 2012-05-29 Gastric Bypass på Gävle Sjukhus2013-09-17 Stor bukplastik på Art Clinic Uppsala 2014-01-28 Bröstförstoring med lyft 470cc på Art Clinic Uppsala

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela