Madeleine Wall

TVÅ UNDERVERK <3

Publicerad 2014-11-28 12:46:31 i Allmänt,

Inatt föddes en hane och en tik, Maaya skötte sig så bra och äntligen fick jag min tjej. Så nu kluras det på namn för fullt. Hanen har jag ingen anning alls om vad ska heta men något på C, så förslag? Tiken ska heta Coco Chanel eller Cho-ko Hoshiko.
 
L O V E
 
H E L G ! !
Underbart att det äntligen är helg med. och jag är ap trött eftersom jag varit vaken sen två inatt för då tyckte Maaya det var dags för bebisarna att komma, så jag somnar ovaggat ikväll kan jag lova om jag inte somar redan nu på jobbet. Marcus kommer ikväll med och vi kommer nog ligga mer död en levanade i soffan båda av oss, men imorgon ska vi ut åh shoppa och hör häpna det var hans förslag, en kille!? Skulle nästan tro han är gay ;) Sen på kvällen ska vi ut käka på Fullriggaren Skybar så det blir mysigt. Och sen massa valp mys såklart <3

Sen tränigen då? kan säga att efter gårdagens Muskel tabata pass vet jag att jag har en röv och lår för fy fan vad de svider idag.
 
 

VILA

Publicerad 2014-11-26 13:33:02 i Allmänt,

Vila vad är det!? Vart bätter i urinvägsinfektionen efter medicin iaf så nu kan jag gå utan för dörren utan att to jag ska pissa på mig iaf. Och vad gör man inte då? Jo går tv promenader på 7km vaddera sen idag ha jag tagit ett gympass och ikväll tänkte ta iaf en 7km runda igen. LOVE IT!! Kan inte saga annat e så om träning.

 

Igår så mötte jag Stina på stan för kaka middag och självklart vart det lite shopping med. Handlade ny bh med matchande trosor på twilfit, kan bara säga jag älskar deras underkläder sen bra att de har stora storlekar med. Sen har det blvit två nya tröjor sen lite nya nagellack osv.

 
Två nya toppar. Perfekt nu när vi går in i december snart. Den mörka är jätte guld glittrig, kanske ha när man ska ut käka kring mellan dagarna :)
 
Så kul handla nya underkläder, synd bara att de inte syns. Och killar märker väl dom knappt ;)

NYTT

Publicerad 2014-11-24 14:57:32 i Träning,

Ja eftersom jag har urinvägsinfektion funkar de inte direkt med att täna när jag går på toa var 10min typ. Och så kom detta hemma idag!! Som om man inte vart mer sugen på träning nu!? SPINNING snarast möjligt säger jag bara :D
Nya träningsskor att ha inne.

Sen kostade jag på mig ett par spinning skor eftersom jag går på det så ofta.
 

Om

Min profilbild

Madde

27år och bor i Färila (Hälsingland) med min sambo och våra hundar. Väntar vårt första barn den 6 januari 2017 <3 2012-05-29 Gastric Bypass på Gävle Sjukhus2013-09-17 Stor bukplastik på Art Clinic Uppsala 2014-01-28 Bröstförstoring med lyft 470cc på Art Clinic Uppsala

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela