Madeleine Wall

TRÄNING

Publicerad 2014-07-30 08:13:31 i Allmänt,

Alltså vilken kroppsdel ska jag träna idag funderar jag på för varenda del I hela kroppen svider av träningsvärk. Men ja den kan bara botas på ett sätt och det är att träna mer!  Hade min första löprunda igår som va 100% smärt fri annars har jag fått som ont i magen efter bukplastiken, konstig smärta går inte att beskriva. Men visst den var på typ 3km bara och 20min men från att inte kunna sprungit sen september förra året mer en såm tester för att se om det funkar så är jag nöjd. Vill inte pressa för hårt heller för vill inte få den smärtan i magen för den håller i sig länge sen lir man svullen, gravid svullen och det är ju mindre kul.

 

Men jag tappat så många av mina tränings bloggar då jag varit lite inaktiv med att läsa nu under sommaren man har ni någon blogg som inspirerar eller så? Lägg till den i kommentaren så kanske jag får ny inspiration :)

 

Två inlägg på två dagar är inte illa! :P 

BUGG!!

Publicerad 2014-07-29 09:58:07 i Allmänt,

Skyller på dålig bloggande på det bra vädret ;) Ne men självklart vill man all sina lediga tid njuta av solen. För vilket kanon väder det varit sista tiden, var väl i lördags det var nästan för hett men ska inte klaga för jag ÄLSKAR värmen! Men visst jag skulle kunna blogga lite bättre men kanske för tillbaka den riktiga blogglusten i höst?

 

Träningen rull på bra nu med, har varit duktig att nu när jag jobbat har jag dragit iväg på lunchen så när man kommer hem kan man hitta på saker och ja det blivit del alkohol och badande. Men på gymmet tror jag aldrig svettats så mycket jag gjort sista tiden vet inte om de är för jag get mig fan på jag ska bli extra fit nu eller om det är värmen eller kanske kombinationen!? För det verkligen rinner svett av mig som aldrig förr. Längtar till älsk blir av med sin för kylning så han kan haka på med igen.

Hade namnsdag förra veckan med och gullig sambo som man har kom han hem med en blomma, han är verkligen för underbar <3

 

Helgen som var va Molle nere I Norrköping på svensexa så mamma kom ner och hälsade på mig så vi gick ut och kaka och drack på fredag sen på lördag på dan var vi ute shoppade lite osv sen på kvällen var vi ut till Furuvik och kollade på John Lindberg Trio & The Refreshments, riktigt grymma är dom och jag bara älskar JLT <3

 

BUGG!!
Fyfan så kul det kommer bli, jag och älsklingen ska gå på buggkurs I höst. Börjar den 4september och det är 14ggr. Så hoppas han fastnar för det med så vi kan fortsätta. För finns väl inge som är så kul som att åka iväg på dansbanan en kväll och dansa till bra dansband? Mysigt om inte annat.

 

KÖR KORT & TJUGOFEM ÅR UNG

Publicerad 2014-07-21 09:26:19 i Allmänt,

Som sagt väldigt glest mellan gångerna, men jag har som sagt inte glömt er och kan saga att jag är mer aktiv på instagram och där heter jag Kymaro.

 Hänt sen sist då? Semestern är slut och det suger såklart men haft en super bra semester iaf och har njutit till 100%. Och en STOR sak som hände på min semester är att jag tog körtkort! Precis en vecka sedan nu och det är så jävla skönt och befriande, känslan är obeskrivlig. Förstår inte hur jag kunna dragit på det så länge? Från jag slog näven I borde och tänkte nu ska jag fan fixa det tills jag hade körkortet I handen tog det inte ens 2månader så det är ju knappast för det tar lång tid jag dragit på det, sett det som svårare en vad det var. Så ni som funderar på det bestäm er bara för jag lovar det är så värt det!

 

Träningen? Nu efter körkortet har jag varit fullt igång igen och det känns skönt, ska iväg nu på lunchen köra ett kondition + mag pass så kommer va så där lagom svettig och förmodligen mindre skratt glad ikväll ;)

 
Hudiksvalls Cruising..

Det har varit cruising varje helg på min semester.. Vi började med Power Big Meet I Västerås sen helgen efter det i Delsbo sen i helgen fick JAG köra på den i Hudiksvall och var massa bilar, riktigt kul och tror vi var hemma strax efter 4 på morgonen. Tur så höll Reneé sig vaken och mig sällskap på vägen hem medans älsklingen slocknade direkt han :P
Innan Delsbo Cruisingen..
 
Sen har jag fyllt år, 25år ung ;) Fick massa fina presenter :)
Detta I silver & guld fick jag av älsklingen som han har beställt hos en guldsmed så jag är ensam om att ha ett just sånt här, och så fint var det med. På brickan star det älskar dig.
 

Eftersom vi var I Ljusdal och firade min födelsedag tog vi ett lite extra firande och för att fira körkortet med i fredags genom att gå ut käka dricka och spela biljard.
 

Sen har det spenderat X-antal timmar på stranden med, mysigt.
 
 
Under förra veckan flyttade båda Balder och Buddha till sina nya hem, så tomt utan dessa två busfrön som kommer vara så saknade.
 
 

Om

Min profilbild

Madde

27år och bor i Färila (Hälsingland) med min sambo och våra hundar. Väntar vårt första barn den 6 januari 2017 <3 2012-05-29 Gastric Bypass på Gävle Sjukhus2013-09-17 Stor bukplastik på Art Clinic Uppsala 2014-01-28 Bröstförstoring med lyft 470cc på Art Clinic Uppsala

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela