Madeleine Wall

DYGN 3

Publicerad 2014-01-31 13:11:26 i Bröst operation,

Vi har iaf kommit på varför jag mådde så otroligt igår och det är för jag inte tål morfin tabletterna. Så har fått slutat med dom och käkar nu bara alvedon för att slippa må som ett as, lite ondare har jag men det får jag ta. För att måsta spy svettas är 1000ggr jävligare när man är opererad och ändå inte kan spy.
 
Men annars är jag lika handikappad. Jag och älsklingen åker ner till Norrköping idag då han ska städa ut de sista i lägenheten så vi blir av med den. Så vi bor hemma hos hans mamma då så de är smidigt slipper jag följa mednär han ska städa ur för orkar inte så mycket just nu utan att bli helt slut i kroppen. Sen ska jag inte heller göra nå allas första 1-2veckorna.
 
Aimi snor åt sig kvissten efter vindruvorna :P
 

USCHA DYGN 2

Publicerad 2014-01-30 10:08:13 i Bröst operation,

Inatt har jag inte mått bra och inte nu på morgonen heller, ingen anning om det har med medecinen att göra? Men jag har googlat och de är tydligen inte ovanligt. Men sitter nu och väntar på att min läkare ska ringa upp. Det har kommer i 4omgångar nu då jag toksvettas, det rinner i princip svett på hela kroppen plus att jag vill spy men kan ju inte det pga  GBP-operationen så det gör bara jävligt ont. Det håller på i ca 5minuter med bara, så första gngen trodde jag hade ätiti dåligt då man har noll i mat lust s jag åt men det beror inte på det har jag märkt. Hoppas de är någon medicin man kan byta då så slipper jag må så här i 5 dagar till.
 
TUTTAR vs BUK
Annars funkar det bra. Om man jämnför denna operation med bukplastiken så gör denna mindre ont men var ändå lättare rör sig efter buken för då kunna jag använda händer osv när jag skulle upp lika när man skulle klä på sig. Nu kan jag inte ens borsta hårtet på mig själv, det får älsklingen göra. Likaså får han ta av och på mig tröjan dra upp byxorna på mig. Så jag är som en jätte bebis. Sånt klarade jag ändå själv efter bukplastiken. Men själva smärtan när man är stilla är ju mindre nu än på buken.
 
Sova går sådär med, inte så skönt att ligga helt stilla på rygg en hel natt. Så jag sover nog bara hälften av tiden jag är i sängen så det blir små korta sov stunder i soffan med. Det får en att känna sig som en pensionär. Tur jag har världens bästa sambo som står ut med mig just nu för han får verkligen gör ALLT.
 
Tur jag har min mys prinsessa som tar han om mig på dagarna när älsklingen är på jobbet <3
 
 
 

MIN UNDERBARA

Publicerad 2014-01-29 18:26:12 i Allmänt,

När han kom hem från jobbet hade han köpt en krya på dig blomma. Han får verkligen en att känna sig speciell <3
Om

Min profilbild

Madde

27år och bor i Färila (Hälsingland) med min sambo och våra hundar. Väntar vårt första barn den 6 januari 2017 <3 2012-05-29 Gastric Bypass på Gävle Sjukhus2013-09-17 Stor bukplastik på Art Clinic Uppsala 2014-01-28 Bröstförstoring med lyft 470cc på Art Clinic Uppsala

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela