Madeleine Wall

START NOW!

Publicerad 2014-10-28 07:25:16 i Allmänt,

TRÄNINGSVECKAN
Måndag: fm: Spinning em: Gym
Tisdag: fm: Spinning em: PW
Onsdag: fm: Soma Moves em: Gym
Torsdag: Gym
Fredag: Vila
Lördag: Vila
Söndag:?
 
 

Oj det blir en dålig träningsvecka.. Och undanflykter har man ju alltid? Ne men torsdag kväll åker jag upp till Ljusdal för ska besikta Balder som skall flytta nästa vecka sen på fredag ska jag på Halloween fest och på lördag är vi ett gäng som drar till Borlänge för fest så det blir kul och hem till Gävle kommer jag väl söndag kväll eller måndag på dan!? Vi får se när iaf så därför blir lite svårt med pass men ut och gå på söndag ska jag iaf om de är så att jag blir kvar i Ljusdal.

 

Vikten? Oj den var det länge sen jag pratade om men var för den va lite dålig ett tag men nu har jag 1,5kg kvar till där jag ska ligga och nu när jag är igång med träningar osv Inga operationer som kommer hindra mig osv så kommer jag klara av att ligga där stabil med. Nu menar jag inte jag gick upp enormt men jag får panik på bara nått kg så att detta känns bra att jag är år rätt hall igen.

 

Mat? Just det är något jag tycker ja är duktig på iaf när man kommer till mina måltider. Äter frukost, mellanmål. lunch: mellanmål, middag mellanmål. Det blir iaf så under veckodagarna en helg kan ju se annorlunda ut då man är borta osv men håller mig ändå bra till att äta frukost lunch och middag.

 
Jag kommer aldrig kunna beskriva hur underbart/lättnad det är att inte längre vara den personen som är på bilden för det är verkligen en obeskrivlig känsla och så kommer jag det alltid låta vara.

MUSTANG <3

Publicerad 2014-10-27 08:23:27 i Allmänt,

Haft en toppen helg!

I fredags skulle min bil som sagt bli klar på förmiddan och de bara krånglade för dom.. När de skulle skicka den på hjulinställnings så market de att kylaren var trasig och måsta byta den så jag gav upp vid 5tror jag klockan var och tänkte ta vanliga bilen min I sista sekund ringer de och frågar om jag vill åka mustang I helgen så överlycklig skyndar jag mig dit och hämtar bilen.. Och slutsumman hade ökats typ 130 000:- och min nota blev 4 000:- bra deal säger jag! Men fick bråttom då eftersom jag kom iväg så sent och vi skulle va I fäla och kaka klockan halv 8 men jah han och var inte sist, mustangen går ju bra så ;) Hade en bra men som vanligt sen kväll och vi var väl en 30pers som käkade osv sen efter kom lite mer folk man kände så det var kul.

 

På lördag vart de slappa va hemma hos Marcus kika på film osv sen på em åkte vi till mamma en sväng för lämna av han för han skulle va chaufför till dom och jag åkte hem till pappa käkade innan jag åkte till Gävle för jag och Molle skulle gå på Markus Krunegård <3 Och han var verkligen bättre live!

 
 
1,4mil gick jag igår och efter det tyckte Kymaro det var dags för dopp! Balders nya ägare var och hälsade på med och han ska nu bli en bondhund eller bondkatt kan man nästan saga ;)
 

LAT? Nja..

Publicerad 2014-10-22 09:11:02 i Allmänt,

Känns som jag varit jätte lat dessa dagar med att bara träna ett pass.. Blir väl lite så när man van att köra dubbla pass vanliga fall, men ja lat vetta sjutton om man kan kalla det för hjälpt Renée att packa sen igår körde vi alla sakerna. Så åkt dit direkt efter jobbet sen hållit på hela kvällen så nu har hon typ bara möbler kvar och de ska dom köra på fredag.

Idag blir det Soma Moves sen tänker jag ta en powerwalk i eftermiddag, alltså inget gym. Idag som planerat. Ladda ännu mer istället till morgon dagens muskel tabata! :D

Planer i helgen då? På fredag kör jag upp till Ljusdal för vi var några som skulle gå ut käka och dricka men det där lilla gänget har tydligen blivit 30pers så ja det blir ju grymt kul. Sen på lördag blir det konsert, Markus Krunegård så blir nog en toppen helg. Och till det bästa så blir min klar nu i veckan, som jag längtat efter min pålle.. Så vi hinner ta någon tur innan den ska in i vinter vila, och de kommer vara som ny med ny lack, nya däck och fälgar och ja lyktor, rubbet liksom. Slutnotan? 120 000:- så man får va glad man har försäkring för jag betalat hela 4 000:- och får som en ja helt ny bild, fräscht åka i till nästa sommar alltså :D Nästan värt att krocka den kan man ju se det som :P

Ser förmodligen bätter ut när jag hämtar den imorgon eller på fredag ;)
 
 Förra veckan Soma Moves
 

Om

Min profilbild

Madde

27år och bor i Färila (Hälsingland) med min sambo och våra hundar. Väntar vårt första barn den 6 januari 2017 <3 2012-05-29 Gastric Bypass på Gävle Sjukhus2013-09-17 Stor bukplastik på Art Clinic Uppsala 2014-01-28 Bröstförstoring med lyft 470cc på Art Clinic Uppsala

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela