Madeleine Wall

26dagar

Publicerad 2012-05-25 22:52:55 i Flytdiet,

Nu så var alla räkningar betalda, det är väl ändå en tråkig sak? betala massa räkningar, men är väl sånt man måste göra.  Eller om ni har tips på hur man slipper dom får ni gärna komma med dom;) Jag var även lite vimsig i går när jag skrev här, jag skrev nämligen att det var dag 24 trots att det var 25.
DAG 26
Frukost: Vanilj soppa
Lunch: Choklad soppa
Middag: Choklad soppa
Börjar få slut på vanilj sopporna nu men har massor av choklad kvar och Potatis purjolök soppa, så det är så att jag kan ta en vanilj per dag iaf sen får jag hålla mig till dom andra känns onödigt köpa en till låda med vanilj när jag har massa annat sen är det bara 3 dagar kvar med så överleva gör jag nog.
Motion:
Vart vilo dag idag. Var ju sånt underbart väder hela dagen idag riktigt hett och inga moln sen nu på kvällen när jag kom hem så har de bara regnat så tänkte jag kunna ta en vilo dag nu för jag har ändå gått nu i 4dagar sen får de blir promenad imorgon och även på söndag. Får se hur jag gör på måndag innan operationen om jag tar en sväng eller om de bara blir promenad med hundarna.
Sen så vart de lite fusk hör idag med, tog ut mitt pris iför väg:P Fredrik hade lovat att betala ett par inne skor som jag kan ha när jag tränar om jag klarade mina 4veckor med modifast utan att fuska. Och så i förrgår satt jag kolla på skor och bestämde mig för att beställa då för tänkte dom skulle nog ändå inte komma förens nästa vecka men de gick riktigt fort så fick dom redan idag. Så jag beställde ett par lilla Nike träningssko, är mer lila en vad det ser ut på bilden. Otroligt sköna kommer nog va en dröm att träna med. Sen så beställde jag ett par Björn Borg skor höga som jag har haft ett ex antal av i olika färger, dom är otroligt sköna,. Sen såg jag även att dom fans som låga så tog och beställde ett par såna med. så nu har jag skor så de räcker ett tag iaf:P Det enda som behövs nu är några fin sandaler att ha i sommar. Får ta och kanske gå på stan med mamma någon dag och fixa det:)
Nu så var alla räkningar betalda, det är väl ändå en tråkig sak? betala massa räkningar, men är väl sånt man måste göra.  Eller om ni har tips på hur man slipper dom får ni gärna komma med dom;) Jag var även lite vimsig igår när jag skrev här, jag skrev nämligen att det var dag 24 trots att det var 25.

  • DAG 26
  • Frukost: Vanilj soppa
  • Lunch: Choklad soppa
  • Middag: Choklad soppa

Börjar få slut på vanilj sopporna nu med, men har massor av choklad kvar och Potatis purjolök soppa. Så det är så pass att jag kan ta en vanilj varje dag iaf sen får jag hålla mig till dom andra känns onödigt köpa en till låda med vanilj när jag har massa annat sen är det bara 3 dagar kvar med så överleva med att bara äta en vanilj per dag dom sist dagarna nu.

Motion:
Vart vilo dag idag. Var ju sånt underbart väder hela dagen idag riktigt hett och inga moln sen nu på kvällen när jag kom hem så har de bara regnat så tänkte jag kunna ta en vilo dag nu för jag har ändå gått nu i 4dagar sen får de blir promenad imorgon och även på söndag. Får se hur jag gör på måndag innan operationen om jag tar en sväng eller om de bara blir promenad med hundarna.                                                                                                                                                                                                                                                        .
Sen så vart de lite fusk här idag med, Jag tog ut mitt pris i förväg:P Fredrik hade lovat att betala ett par inne skor som jag kan ha när jag tränar om jag klarade mina 4veckor med modifast utan att fuska. Också i förrgår satt jag kolla på skor och bestämde mig för att beställa då för tänkte dom skulle nog ändå inte komma förens nästa vecka men de gick riktigt fort så fick dom redan idag. Jag hade beställde ett par lila Nike träningssko, är mer lila en vad det ser ut på bilden. Otroligt sköna kommer nog vara en dröm att träna med. Sen så beställde jag ett par Björn Borg skor höga som jag har haft ett ex antal av i olika färger, dom är otroligt sköna. Sen såg jag även att dom fans som låga så tog och beställde ett par såna med. Så nu har jag skor så de räcker ett tag iaf:P Det enda som behövs nu är några fin sandaler att ha i sommar. Får ta och kanske gå på stan med mamma någon dag när hon kommer ner och fixa det:)
Mina nya fina skor:)
.
Nu när det vart sån sommar värme idag så kom jag på att jag måste ju ha nya solglasögon så tog och beställde dessa:) Skulle vilja ha nå likande med fast i ljusrosa.
  • Vad står mer på shopping listan i helgen?
  • Ankelstrumpor
  • Leggins
  • Diadem/hårband. Måste ha nåt som håller håret borta när jag är ute och går.
  • Sandaler om jag hittar några fina

Sen blir det köpa lite blommor, blomkrukor osv. så jag kan göra fint ute. Både framsidan av huset och även nå fint på gården. Något jag gärna skulle göra är att plantera något äppelträd eller så men tror att de finns risk att hundarna ärter upp det:/ Ska även köpa solstol som man kan ha på trallen när man vill sola, sen ska vi fårsöka hitta en ny grill med. Hoppas verkligen jag kommer kunna äta grillat i sensommar. Det bästa med sommaren är med trevligt sällskap att äta en god grillad köttbit.                                                                                             .
.
Nej nu får det vara nog skrivet för idag men ha en TREVLIG helg allihopa.

Kommentarer

Postat av: JD - Masa på

Publicerad 2012-05-26 19:44:27

snygga skor :)



att simma, jadu, det var minst en månad kommer inte ihåg riktigt!

ja visst skulle det, annars kan vi bara bestämma en träff nån gång så åker jag in då bara :)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Madde

27år och bor i Färila (Hälsingland) med min sambo och våra hundar. Väntar vårt första barn den 6 januari 2017 <3 2012-05-29 Gastric Bypass på Gävle Sjukhus2013-09-17 Stor bukplastik på Art Clinic Uppsala 2014-01-28 Bröstförstoring med lyft 470cc på Art Clinic Uppsala

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela