Madeleine Wall

Lördag

Publicerad 2012-06-30 21:53:24 i Allmänt,

Helgerna blir verkligen inte som man trott jämnt. Eftersom det inte vat nå vidare till väder igår så beställde jag en fläskfilé och Fredrik åt pizza istället för grillat. Senare på kvällen vart jag så rastlös så jag rensade garderoben och nu försvann det en säck till med kläder, och det var bra för de börja bli lite mycket. Sen la jag undan jeans osv som jag inte riktigt kan ha en, sen vart det tv resten av kvällen.
 
Idag åkte jag och Renée ut till Valbo och åt lunch tillsammans och det vart en god kycklingsallad och även endel shopping:)) Så vart där några timmar. Sen påväg hem så kommer vi på att vi kanske skulle åka ut till Ockelbo marknaden så vi vänder och åker till Ockelbo så vart det att gå där på marknaden nån timme och det avslutades med en korv med bröd, fast vart inte ens en halvkorv för min del, och inge bröd då efter som jag inte äter mjuktbröd. Så vi har haft en trevlig dag tillsamman. Väl hemma så var det att gå ut med hundarna sen så byta om för jag och Fredrik skulle till gymmet och träna, inte ligga på lat sidan fast det är helg. Sen efter det vart det mat, fläskfilé och sallad, så gott!
 
 
MUMS!!
 

*En väska till mobilen (ÄNTLIGEN)
*Torrschampo, Hårspray, Hårpuder, Gummisnoddar
*Cykelbyxor
*Stor t-shirt
* Jätte fin klänning från Mq, ska ta bild när jag använder den så ni får se den bättre
 
 
Jag vet inte hur många strumpor jag har i min låda, har även massor av oanvända och ändå måste jag bara köpa 16stycken nya på marknaden. Men ingen risk för att jag måste gå med hål i strumporna:P
 
MAT
Frukost: Ingen, vääääldigt dåligt av mig!!
Lunch: Kycklingsallad
Mellanmål: En bit varmkorv
Middag: Fläskfilé med sallad
Mellanmål: Lite vatten melon sådär på lördag kväll
 
TRÄNING
Gym 1timme
 

Ärsch här kommer klännigen från Mq med mitt älskade märke Bondelid på bättre bild, dock ser den väldigt mörkut nu och är mycket snyggare på.

Om

Min profilbild

Madde

27år och bor i Färila (Hälsingland) med min sambo och våra hundar. Väntar vårt första barn den 6 januari 2017 <3 2012-05-29 Gastric Bypass på Gävle Sjukhus2013-09-17 Stor bukplastik på Art Clinic Uppsala 2014-01-28 Bröstförstoring med lyft 470cc på Art Clinic Uppsala

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela