Madeleine Wall

10dagar

Publicerad 2013-09-27 20:54:50 i Bukplastik,

Det går bara bra efter buk plastiken visst är lite öm en och var ute gick länge igår och det är inge att rek kan jag säga för jag var mer öm och svullen en vanligt sen på kvällen. Men man blir ju galen utav att bara ligga inne med. På måndag är det återbesök på Art Clinic så får se vad de säger och hur dem tycker det ser ut. Jag är nöjd med det jag ser, men visst det är svullet puppa ser gravid ut och allt men för övrigt tycker jag det ser bra ut. Sen hoppas jag på att snart kunna gå rakt, går ganska rakt men de där sista fattas men det går verkligen inte för huden är för kort för att kunna gå rakt :P Men bara svullnaden lägger sig så bör ju de funka med, så försvinn nu snart tack!

 

Imorgon åker jag tillbaka till Gävle med efter att varit i Ljusdal 1,5vecka och det känns lyxigt för jag har fått sån uppassning så kommer kännas konstigt komma hem, men samtidigt skönt.

 

Sen imorgon kommer soffan med så då är det typ klart i lägenheten. Så bilderna jag lovade kommer. Inte hunnit innan operationen och sen dess har jag ju inte varit hemma så inte kunnat tagit nå bilder efter heller. Ska testa ha vanliga byxor med imorgon och se om jag kommer i ett par eller om jag är för svullen. Skulle va skönt att kunna ha nå annat på sig mer en mjukisbyxor.

 

Om drygt en vecka väntar vi valpar med, tänk så söt <3

 

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Madde

27år och bor i Färila (Hälsingland) med min sambo och våra hundar. Väntar vårt första barn den 6 januari 2017 <3 2012-05-29 Gastric Bypass på Gävle Sjukhus2013-09-17 Stor bukplastik på Art Clinic Uppsala 2014-01-28 Bröstförstoring med lyft 470cc på Art Clinic Uppsala

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela